Emerald Ear Net (Full)
Emerald Ear Net (Full)
7340192802987

Emerald Ear Net (Full)

503 kr
Moms 25%
 • Tvättas med liknande färger i 30 grader i maskin. Tänk på att kantbanden på ditt schabrak kan dra ihop sig efter tvätt. Det är därför viktigt att schabraket sträcks i vått tillstånd.
 • Modellen bär storlek: Full
Toimitustila
Ej i lager
Enkel returnering
Ångerrätt i 30 dagar
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
YhteydenottopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjä ottaa yhteyttä
 • Tuotetiedot
  Tillverkaren:
  Fitting:
  Textilier
  Kategori:
  Huvor
  Produkt SKU:
  7340192802987
 • Tuotekuvaus
  Flyghatt med elastiska öron i ett elastiskt, andningsbart, antimikrobiellt snabbtorkande material. Det elastiska tyget i öronen gör att flughatten passar alla typer av hästar och transporterar snabbt bort fukt och svett under hela åkturen. Flugahatten har en klassisk, virkad botten, dubbla rör och den nedre delen av flughatten är täckt med glänsande, smutsavvisande material. Resår i öronen Andningsbart och antibakteriellt material Snabbtorkande Dubbelrörelse Perfekt passform DESIGNERS ANMÄRKNING "En perfekt flughatt med elastiska öron som fungerar som insektsskydd och blockerar ljud, vilket leder till en lugnare och mer fokuserad häst." MATERIAL & SKÖTSEL Tvätta med liknande färger vid 30 ° C / 85 ° F.
  Returnering
  När du väljer sorlek, komm ihåg att noggrant bekanta dig med våra storleksrekommendationer, så att du får rätt storlek på en gång. Om det ändå händer att du inte är nöjd med din beställning, är det lätt och kostar inget att returnera. Läs mer: Frakt & Returneringsrätt