Betalsätt

BetalsättDIBS Payment Services

När du väljer direktbetalning ser vi omedelbart att du har betalat. Det betyder att vi genast kan bearbeta din beställning och det är det snabbaste sättet att handla hoss oss. Alla direktbetalningar genomförs och finanseras av DIBS Payment Services i Göteborg AB. DIBS erbjuder marknadens bredaste utbud av betalsätt. Allt uppfyller alla internationella säkerhetskrav. DIBS är certifierade enligt säkerhetsstandarden PCI DSS sedan 2005. De vanligaste betalsätten är kortbetalning, direktbetalning och faktura. Dessa erbjuds av olika banker, kortinlösare och fakturabolag.

Mer information hittar du här: www.dibs.se


Paypal


Skapa ett PayPal-konto gratis: PayPal.com. PayPal har redan ca 200 miljoner användare och du kan betala online nästan var som helst! PayPals konto kostar inget och det behövs ingen kreditprövning av olika företag. Du kan känna dig trygg när du handlar med PayPal. De uppgifter du registrerar på ditt konto och all kommunikation mellan dig och PayPal är krypterad. Dina betalningsuppgifter lagras på våra servrar och delas aldrig med de webbplatser du handlar på. PayPal erbjuder dessutom köparskydd och säljarskydd som kan hjälpa dig att få tillbaka pengarna om något skulle gå snett med ett köp eller en försäljning, förutsatt att några få krav är uppfyllda.


Faktura - Klarna


Klarna-faktura är ett tryggt och lätt sätt att hanla. Fakturan levereras hem med din order och du har 14 dagars betaltid.

För att betala per faktura måste du ha fyllt 18 år och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Aviavgift tillkommer om 49 SEK som tillägs fakturan.


Delbetalning - Klarna


Konto: Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Allmänna kontovillkor.

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.


Sommarkampanj - Klarna

Ta det lugnt i sommar: Köp nu, betala i augusti


Med Klarnas sommarkampanj kan du handla i juni och juli – och betala i slutet av augusti. Du kan köpa solglasögon när sommaren är som somrigast och ett regnställ och en trave böcker när regnet faller i juli. Sedan betalar du när kräftorna är uppätna och sommaren sjunger på sista versen.

0% ränta. Allt som tillkommer är en uppläggningsavgift om 29 kronor per köptillfälle.
*Effektiv ränta vid köp om 5000 kr, 29 kr i uppläggningsavgift, 0 % ränta och betalning efter 3 månader är 2,34 %. Din totalkostnad blir alltså 5029 kr. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.Postförskott


För att undvika att postförskottspaket inte hämtas av kunden, kollar vi kundens alla informationer innan vi skickar iväg postförskottspaketet. Paketen som inte hämtas orsakar oss extra kostnader, så vi vidbehåller rätten att stänga kundkontot, om vi märker att det upprepas av samma kund. Avgiften för potförskott är on 49 SEK.