Betalsätt

Walley

Vi erbjuder möjligheten att betala med faktura i samarbete med Walley. När du väljer en faktura som betalningsmetod och du får möjlighet att fakturera, kommer du att få de beställda varorna till dig själv innan du betalar dem.

Du kan betala hela fakturabeloppet på en gång, eller, om du får möjlighet att betala med övertrassering, dela upp betalningen i mindre delbetalningar genom att betala minst det minimibelopp som anges på fakturan före förfallodagen. Delbetalning av fakturan kräver att du vid mottagandet av fakturan tecknar ett kreditavtal med Walley genom att logga in på Min sida på my.walley.fi.

När du väljer att betala med faktura eller övertrassering kan du endast lägga en beställning på din fasta adress i folkbokföringen. Du måste vara minst 18 år vid beställningstillfället och Walley kommer att kontrollera dina kredituppgifter vid beställningstillfället. För sena betalningar tillkommer lagstadgade påminnelseavgifter och inkassokostnader samt dröjsmålsränta.

Du kan få fullständiga villkor och information om Walley Invoice och Övertrassering på följande länkar:

Allmänna villkor för fakturor, kontokrediter och delbetalningar

Standard europeisk konsumentkreditinformation

Paytrail

Onlinebetalning sker via Paytrail Oyjs hemsida.

Betalningar med Visa, Visa Electron eller MasterCard

Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard agerar House Of Stables endast som marknadsförare av produkter och tjänster och levererar även produkterna till köpare. Paytrail Oyj ansvarar för reklamationer.

Paytrail Oyj agerar som säljare av produkten för betalningar som görs med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort, och transaktionen skapas mellan kunden och Paytrail Oyj. Säljaren är ansvarig för alla skyldigheter relaterade till transaktionen. Paytrail Oyj är också mottagare av betalningen br>Telefon: 0207 181830

Onlinebanker
Paytrail Oy (2122839-7) genomför i samarbete med finska banker och kreditinstitut betalnings- och finansieringstjänsten relaterad till nätbanksbetalningar. Paytrail Oyj köper betalningen och redovisar den till handlaren. Ur användarens synvinkel fungerar tjänsten precis som traditionell onlinebetalning.

VivaWallet

-

Laskutusasiakas

Vi kontrollerar kreditvärdigheten innan vi accepterar fakturan.

Nouto

Betalning sker med kreditkort på plats.