Örtblandningar

Tallitukkus örtblandningar är kombinationer av olika örter som stödjer hästarnas välbefinnande och hälsa i olika situationer. I vårt utbud ingår örtblandningar för hästar, t.ex. för att stödja ämnesomsättningen, för att stärka immuniteten, för läckande och lättinflammerade ögon, för att behandla tarmproblem och olika vilda örtblandningar för att diversifiera hästens utfodring. Örtblandningarna är gjorda av undersökta högkvalitativa örter, frön, grönsaker och frukter. Beredningsmetoderna för örtblandningar har kontrollerats. Örtblandningarna har inte torkats vid för heta temperaturer, så att näringsämnena i örtblandningarna inte förstörs i processen. Under torkningsprocessen skyddas våra örtblandningar från solens UV-strålning, vilket skadar strukturen i örtblandningarna. Behöver du hjälp med att välja en produkt hjälper vår personal dig gärna. Örtblandningarna är från tillverkarna FortiNut och Nordic Horse och du kan hitta de flesta produkterna i flera olika storlekar.
Dina val
 • Storlek
  • Märken
   • Pris
    • Passform
     • Waist Cut
       48 produkter

      Häst Örtblandningar

      Örtblandningar för hästar är kombinationer av olika örter utformade för att stödja hästarnas hälsa och välbefinnande. Dessa blandningar kan innehålla en mängd olika örter, såsom kamomill, mynta, fänkål, maskros, nässlor och många andra, beroende på syftet med blandningen. Varje ört ger sina egna specifika hälsofördelar, och en kombination av dessa örter kan stödja en hästs allmänna hälsa på många sätt. Om du bara behöver en viss ört till din häst, ta en titt på vårt örtutbud.

      VAD ANVÄNDS Örtblandningar till?
      Örtblandningar kan vara särskilt användbara i vissa situationer eller med vissa hälsoproblem. Det finns specifika örtblandningar utformade för att stödja hästens matsmältningssystem, andningssystem, ledhälsa eller hud- och pälskondition. Andra örtblandningar kan hjälpa till att stödja hästens stresshantering eller immunitet. De flesta örtblandningar är utformade för att ges dagligen som en del av hästens kost. De kan tillsättas direkt i hästens basfoder och de flesta hästar njuter av sina naturliga smaker. Hos Tallituku kan du hitta ett brett utbud av örtblandningar för förebyggande och behandling av olika problem, varav de mest populära produkterna är produkterna från vårt eget varumärke FortiNut.

      VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN Örter OCH Örtblandningar?
      Örter och örtblandningar skiljer sig huvudsakligen åt i deras sammansättning och avsedda användning. Örter är individuella växtarter, såsom kamomill, nässlor eller fänkål, som kan användas som sådana som en del av en hästs kost. Varje ört har sina egna specifika hälsofördelar och kan användas ensam för att stödja specifika hälsomål eller övergripande välbefinnande. Till exempel kan kamomill användas som lugnande medel, nässlor kan stödja hudens och pälsens hälsa och fänkål kan stödja matsmältningssystemet. Örtblandningar är däremot kombinationer av flera olika örter utformade för att stödja ett specifikt hälsomål eller för att förbättra hästens allmänna hälsa och välbefinnande. Till exempel kan en örtblandning innehålla örter som stödjer matsmältningssystemet, andningsorganen, ledhälsa eller andra viktiga hälsoaspekter. I örtblandningar kombineras fördelarna med enskilda örter, så att de kan ge ett mer omfattande stöd för hästens hälsa.