Half Pad Correction Impact Black 10mm kentucky
Half Pad Correction Impact Black 10mm kentucky
Half Pad Correction Impact Black 10mm kentucky
Half Pad Correction Impact Black 10mm kentucky
Half Pad Correction Impact Black 10mm kentucky
Half Pad Correction Impact Black 10mm kentuckyHalf Pad Correction Impact Black 10mm kentuckyHalf Pad Correction Impact Black 10mm kentuckyHalf Pad Correction Impact Black 10mm kentuckyHalf Pad Correction Impact Black 10mm kentucky
42588-01-10

Half Pad Correction Impact Black 10mm kentucky

1499 kr
Moms 25%
RP 1859 kr
  Säädettävä romaani (half pad), jossa molemmin puolin kolme huopataskua joilla voit säätää 2-9mm paksuutta. Romaanin silikonikuviointo pitää sen hyvin paikallaan. Hyvä sään ja selkärangan tila.
  • Tvättas med liknande färger i 30 grader i maskin. Tänk på att kantbanden på ditt schabrak kan dra ihop sig efter tvätt. Det är därför viktigt att schabraket sträcks i vått tillstånd.
  Läs mer
  Toimitustila
  I lager
  Enkel returnering
  Ångerrätt i 30 dagar
  Leverans
  Snabb leverans och omfattande leveransalternativ!
  Betalningsalternativ
  Betalningstid upp till 45 dagar
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  YhteydenottopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjä ottaa yhteyttä
  • Tuotetiedot
   Tillverkaren:
   Fitting:
   Textilier
   Kategori:
   ERROR-200
   Produkt SKU:
   42588-01-10
  • Tuotekuvaus

   Vad gör den
   en stötdämpande roman används under sadeln för att förbättra passformen och balansen på sadeln. Denna pad är perfekt att använda på yngre hästar eller hästar som varierar mycket i kroppsform, då man hela tiden kan korrigera sadelns läge på hästens rygg. romanen har en stötdämpande funktion som filtrerar bort eventuella ojämnheter under cykling. Detta ger en bättre ridupplevelse för både häst och ryttare. Eftersom sadeln sitter bättre och stötar absorberas känns hästens muskler avlastade och kan röra sig mer fritt. Ryttaren upplever en stabilare sadel med flera ergonomiska fördelar.

   Hur fungerar det
   Tack vare de 6 filtbitarna kan du anpassa halvdynan helt efter hästryggens behov. Detta gör sadeln mer bekväm och gynnar hästens rygg i längden. För att absorbera stötar använde vi inte bara filtlager, vi fodrade vadderingen med stötdämpande memory foam och vårt 3D-distansmaterial. 3D-distansen har en stötdämpande gel som absorberar alla stötar under körning. Med dessa utmärkta material skapade vi en reparationsdyna som är 20-30% lättare än de flesta andra pads på marknaden. Vadderingen är inte bara lättare än andra, utan den förbättrar även kommunikationen mellan dig och din häst eftersom sadeln sitter bättre och du fortfarande har nära kontakt.


   Vad finns inuti
   Reparationsdynan har 3 fickor på varje sida, som är fyllda med tre filtlager av olika tjocklek (2mm, 3mm och 4mm). Skikten kan kombineras eller användas separat beroende på vilken reparation du behöver från 2 mm till 9 mm. För att minimera sadeltrycket och maximera stötdämpningen kommer halvkudden med 10 mm memory foam. Känd för militärt skydd och extrema sporter, detta minnesskum garanterar det bästa skyddet för din hästs rygg. Tack vare 3D-distansens stoppning är reparationsdynan mycket andningsbar och luftgenomsläpplig, så att hästens rygg inte värms upp.

   Manken är gjord av konstläder och erbjuder komfort eftersom det är mindre tryck på hästens rygg. För att säkerställa halvkuddens position under ridning är dynan utrustad med ett silikonmönster.

   Halvkudde reparation strokevård guide
   Ta bort filtlagren från insidan av halvkudden. Halvan är nu maskintvättbar i 30 grader. Låt halvkudden torka efter detta.

   För bästa resultat rekommenderar vi att du kontaktar en sadelmontör, osteopat eller veterinär för att justera filtdistanserna till rätt tjocklek.


   - 6 lätt justerbara innerfickor
   - Tjocklek på filtskikt 2mm - 9mm
   - Memoryfoam stötdämpningsfunktion
   - Ergonomiska fördelar för ryttare och häst

   Leverans
   Varans lagersaldo har bekräftats elektroniskt klockan
   Returnering
   När du väljer sorlek, komm ihåg att noggrant bekanta dig med våra storleksrekommendationer, så att du får rätt storlek på en gång. Om det ändå händer att du inte är nöjd med din beställning, är det lätt och kostar inget att returnera. Läs mer: Frakt & Returneringsrätt